Ons Kantoor


Assurantiekantoor Victor Dreis is een kantoor dat dicht bij haar relaties staat. Bereikbaarheid staat bij ons dan ook centraal. Ons kantoor is een soort verzekeringswinkel waar u ook zonder afspraak langs kunt komen met uw vragen en schades. Maar ook via telefoon en mail zijn wij goed breikbaar en zullen wij hier snel, meestaldezelfde dag op reageren. Omdat wij uw belangen bij de maatschappij behartigen incasseren wij het liefst zelf de premie, want helaas gaat er bij de maatschappijen weleens iets fout, wat wij op deze manier kunnen voorkomen. Maar ook bij schades verzorgen wij graag uw schadeaangifte omdat wij ook hier u willen ontzorgen. Voor ons is een schadeclaim indienen dagelijks werk en hopelijk voor u komt dat bij u minder vaak voor.


Wij zijn een allround kantoor en kunnen u van dienst zijn op het gebied van nagenoeg alle schadeverzekeringen zowel particulier als zakelijk. Daarnaast zijn wij erkend financieel adviseur. Voor hypotheken, financieringen en inkomens verzekeringen bent u dus ook aan het juiste adres.


Wij hebben vergunningen voor al deze vakgebieden en door permanente ecucatie houden wij deze up to date. Net zoals we voor de erkenning van financieel adviseur jaarlijks onze cursusdagen volgen.

Natuurlijk zullen wij ook weleens een fout maken. Laat het ons weten, dan proberen wij dat gezamenlijk op te lossen. Maar mocht u niet tevreden zijn, dan zijn wij voor klachten aangesloten bij het Kifid. Kifid is het deskundige en toegankelijke klachtenloket voor mensen met een klacht over een financieel product of dienst van de bank, verzekeraar of andere dienstverlener. 


Tot slot als zekerheid voor u hebben wiij ook een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, een verzekering voor aansprakelijkheid die voortvloeit uit de uitoefening van ons beroep. Deze verzekering dekt dus de financiële gevolgen en is voor u dus een extra waarborg voor de continuitët van ons kantoor en biedt u de optimale garantie dat uw evntuele schade zo snel en goed mogelijk vergoed wordt.


Bovenstaande en nog veel meer staat ins ons Dienstverleningsdocument. Indien u deze wens te ontvangen stuurt u ons een email en dat sturen wij u die toe.